Zaposlenima četiri miliona dinara na ime jubilarne nagrade

„UNION MZ“ POŽAREVAC UOČI ZAVRŠETKA GODINE U KOJOJ JE OBELEŽIO 25 GODINA POSTOJANjA

Povodom 25 godina postojanja i rada  jedne od najuspešnihih privatnih firmi u ovom delu Srbije – Privrednog društva „Union MZ“ d.o.o. (osnovana 1992.godine),  direktor  Zvonko Milenković doneo je odluku da se svim zaposlenim dodele novčane nagrade povodom ovog značajnog  jubileja Preduzeća.

Zvonko  Milenković

                   – U skladu sa društveno odgovornim poslovanjem ova Odluka je samo jedan segment  koji obuhvata brigu o zaposlenima koji su članovi jedne velike proizvodno-trgovinske porodice, govori ovim povodom Milenković. – Period od ravno četvrt veka uspešnog rada i naše prepoznatljivosti na tržištu, spada u značajan segment kojim se u vremenima tranzicije, malo koji privredni subjekt može pohvaliti. Mi se možemo pohvaliti i činjenicom da u našem radnom okruženju vlada atmosfera obostranog poverenja, profesionalizma i  visokog nivoa odgovornosti prema poslu koji se svakodnevno obavlja,  a u čijem središtu je krajnji kupac koji mora biti zadovoljan uslugom i kvalitetom naših proizvoda. Samim tim, Odluka o nagrađivanju nisu puka kutroazija i protokol, već iskrenost i poštovanje rukovodstva prema svakom od blizu petstotina zaposlenih koji sopstvenim angažovanjem dokazuju privrženost „Unionu“, zaključuje  Zvonko Milenković.

            Tekst Odluke

           Odluka o isplati jubilarnih nagrada povodom 25 godina poslovanja Privredog društva „UNION MZ“ d.o.o. Požarevac predviđa da se svim zaposlenim radnicima koji imaju više od godinu dana staža u Preduzeću isplati po 8.000 dinara, dok će zaposlenima koji su u Društvu manje od godinu dana, za svaki navršeni mesec rada isplatiti po 700 dinara.

         Jubilarne nagrade zaposlenima u Privrednom društvu „Union MZ“ d.o.o. Požarevac biće isplaćene  u ponedeljak 25. decembra.