„Kuća mesa“ i za Vojvođane

 UNION MZ“ d.o.o. je  otvorio prodajni objekat u Pančevu, prvi na teritoriji Banata i Vojvodine.

Otvaranje kuće mesa
Otvaranje kuće mesa

Kuća mesa UNION MZ“ otvorena je na Zelenoj pijaci u Pančevu i zauzima prostor od 100 kvadrata. Potrošači iz Pančeva i okoline od sada imaju priliku da se snabdeju mesom, mesnim prerađevimana, kao i mlečnim proizvodima nastalim isključivo na farmama i u preradnim kapacitetima „UNION MZ“-a. Novi objekat u Pančevu zapošljava i nove radnike. Reč je četvoro novozaposlenih, kojima će u prvo vreme pomagati iskusni mesari iz Požarevca.

– „UNION MZ“ d.o.o. kao društveno odgovorna firma, u skladu sa svojim kapacitetima i njihovom širenju, usklađuje i broj zaposlenih. Tako je i kod otvaranja ovog objekta. – ističe finansijski direktor Mikica Milenković – Imajući u vidu specifičnost područja i neophodnost svakodnevne komunikacije i snabdevanja svežim proizvodima, imamo u vidu zapošljavanje još nekolicine radnika koji će proći stručnu obuku.

Zaposleni sa direktorom
Zaposleni sa direktorom

KućA mesa u Pančevu je još jedan u nizu značajnih poslovnih poteza Preduzeća „UNION MZ“ koje obeležava četvrt veka uspešnog poslovanja i rada. Kako smo saznali prilikom otvaranja, objekat koji je za svoje potrebe preuzeo „UNION MZ“ bio je u veoma lošem stanju, tako da su poslednjih nedelja učinjeni veliki napori da se prostor adaptira u savremeni prodajni prostor sa svom adekvatnom infrastrukturom koja zadovoljava standarde po kojima radi preduzeće „UNION MZ“.

– Prvi kontakti sa kupcima ovog područja bili su prilika i za svojevrsnu prezentaciju, jer je otvaranju objekta prisustvovao i jedan broj naših tehnologa koji su na licu mesta svakom zainteresovanom posetiocu „Kuće mesa“ na licu mesta mogli da objasne kako se odvija krug naše proivodnje koji ne prelazi granice samog Preduzeća. – govori Zvonko Milenković, direktor Preduzeća „UNION MZ“ d.o.o – Ovde ni u kom slučaju ne treba zanemariti i činjenicu da naša proizvodnja čini spoj tradicije, savremenih svetskih trendova, i na prvom mestu – zahteve i želje potrošača.- zaključuje Milenković.

Kuću mesa“ u Pančevu presecanjem vrpce uobičajnim za ove prilike, otvorili su najmađi i najstariji član porodice Milenković – Miloš i Zvonko. Ovim činom simbolično je naglašena porodična tradicija uspešnog preduzeća koje obeležava 25 godina postojanja. Objekat u Pančevu predstavlja još jedan u nizu onih koji se nalaze van teritorije Braničevskog okruga, imajući u vidu da se prodavnice „UNION MZ“-a nalaze u Kladovu, Kragujevcu i Beogradu, a da je ovo prvi objekat u Južnom Banatu. Inače, ovom prilikom nagrađen je i prvi kupac, dok je “UNION MZ“ za sve potrošače koji su u subotu posetili objekat dobili adekvatne poklone.