„УНИОН“ исплатио разлику у цени сунцокрета

Звонко Миленковић, директор Предузећа „Унион МЗ“

ПОЖАРЕВАЧКО ПРЕДУЗЕЋЕ УОЧИ ПРАЗНИКА ОБРАДОВАЛО СВОЈЕ ДОБАВЉАЧЕ

 

Предузеће „Унион МЗ“ д.о.о. одредило је коначну цену за меркантилни сунцокрет рода 2020. године, и исплатио разлику свим произвођачима који су на неком од откупних места „Униона“ предали овај пољопривредни производ.

– Имајући у виду да смо креирали коначну цену меркантилног сунцокрета рода 2020. године, наше Предузеће је одмах  извршило обрачун и за само један дан, тачније 22. децембра свима који су нам продали ову значајну уљарицу, у уплатило разлику између исплаћене вредности на дан преузимања добара и коначне цене. Наиме, наша коначна откупна цена сунцокрета достигла је износ од 37,00 динара по килограму са урачунатом ПДВ накнадом, тако да је „Унион МЗ“, поштујући труд произвођача и међусобно поверење, у најкраћем року обавило исплату између аконтне и коначне цене сунцокрета, каже Звонко Миленковић, директор Предузећа „Унион МЗ“ д.о.о. Пожаревац.

Подсећања ради, „Унион МЗ“, пратећи берзу, свакодневно објављује актуелну откупну цену на свом сајту www.unionmz.com, као и откупним местима у Пожаревцу и Петровцу на Млави, а широм Браничевског округа познат је по чињеници да вредност предатих количина исплаћује одмах, док је интересантан податак да бројним произвођачима који су указали поверење овом реномираном Предузећу, новац за откупљени производ на рачун „легне“ и пре неко што су са неког од откупних места стигли до својих домова.

– Упркос пандемији, „Унион МЗ“ чини маскималне напоре да нико од пословних партнера као и потрошача у нашим продајним објектима не осети негативан тренд који пандемија носи широм света, јер за све запослене ова ситуација представља велики изазов и пострек да се прилагођавајући условима на најбољи и најквалитетнији начин одржи али и подигне ниво пословања и услуга, каже први човек „УНИОН“-а  Звонко Миленковић и закључује:

– Овом приликом посебно се захваљујем пољопривредним произвођачима на поверењу које су указали Предузећу „Унион МЗ“ као и бројним потрошачима којима желимо здраву, срећну и успешну наступајућу 2021. годину.