Матуранту Милану Станојевићу лаптоп и посао у “Унион МЗ”-у

У петак 18.јуна, у  Пољопривредној  школи са домом ученика „Соња Маринковић“ Пожаревац приређена је свечана додела диплома матурантима школске 2020/2021 године. Овом приликом директор Видоје Вукашиновић уручио је  награде ученицима који су постигли одличан успех и примерно владање, остварили изузетне успехе у ваннаставним активностима или освојили неко од прва три места на такмичењима.

На трогодишњем школовању најбољи ученик са образовног профила месар је Милан Станојевић. Њему је награду, лаптоп, уручио Звонко Миленковић власник компаније „Унион МЗ“ д.о.о. из Пожаревца. Уз лаптоп, Милана очекује и посао у овој компанији у којој је током школовања стицао практична знања. Уручујући поклон, Звонко Миленковић је рекао:

-Милан треба да буде захвалан родитељима, професорима и својим менторима и да буде бољи од њих. Зато му „Унион МЗ“ нуди посао. То је пожаревачка породична фирма коју у пословању није угрозио нико ко је дошао са стране. „Унион МЗ“ поштује потрошаче и нуди им добар квалитет и услугу. Осим за Милана, има места за још месара, али и за друге профиле, пре свега ветеринарске техничаре.

Према речима Звонка Миленковића „Унион МЗ“ је спреман да стипендира ученике који настављају школовање на пољопривредним факултетима-одсек прехрамбене технологије, јер завршетком погона “МИП”-а  требаће доста радника, а компанија „Унион МЗ“ води о томе  рачуна унапред.