Запосленима четири милиона динара на име јубиларне награде

„УНИОН МЗ“ ПОЖАРЕВАЦ УОЧИ ЗАВРШЕТКА ГОДИНЕ У КОЈОЈ ЈЕ ОБЕЛЕЖИО 25 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

Поводом 25 година постојања и рада  једне од најуспешнихих приватних фирми у овом делу Србије – Привредног друштва „Унион МЗ“ д.о.о. (основана 1992.године),  директор  Звонко Миленковић донео је одлуку да се свим запосленим доделе новчане награде поводом овог значајног  јубилеја Предузећа.

Звонко  Миленковић

                   – У складу са друштвено одговорним пословањем ова Одлука је само један сегмент  који обухвата бригу о запосленима који су чланови једне велике производно-трговинске породице, говори овим поводом Миленковић. – Период од равно четврт века успешног рада и наше препознатљивости на тржишту, спада у значајан сегмент којим се у временима транзиције, мало који привредни субјект може похвалити. Ми се можемо похвалити и чињеницом да у нашем радном окружењу влада атмосфера обостраног поверења, професионализма и  високог нивоа одговорности према послу који се свакодневно обавља,  а у чијем средишту је крајњи купац који мора бити задовољан услугом и квалитетом наших производа. Самим тим, Одлука о награђивању нису пука кутроазија и протокол, већ искреност и поштовање руководства према сваком од близу петстотина запослених који сопственим ангажовањем доказују приврженост „Униону“, закључује  Звонко Миленковић.

            Текст Одлуке

           Одлука о исплати јубиларних награда поводом 25 година пословања Привредог друштва „УНИОН МЗ“ д.о.о. Пожаревац предвиђа да се свим запосленим радницима који имају више од годину дана стажа у Предузећу исплати по 8.000 динара, док ће запосленима који су у Друштву мање од годину дана, за сваки навршени месец рада исплатити по 700 динара.

         Јубиларне награде запосленима у Привредном друштву „Унион МЗ“ д.о.о. Пожаревац биће исплаћене  у понедељак 25. децембра.