„Кућа меса“ и за Војвођане

 УНИОН МЗ“ д.о.о. је  отворио продајни објекат у Панчеву, први на територији Баната и Војводине.

Отварање куће меса
Отварање куће меса

Кућа меса УНИОН МЗ“ отворена је на Зеленој пијаци у Панчеву и заузима простор од 100 квадрата. Потрошачи из Панчева и околине од сада имају прилику да се снабдеју месом, месним прерађевимана, као и млечним производима насталим искључиво на фармама и у прерадним капацитетима „УНИОН МЗ“-а. Нови објекат у Панчеву запошљава и нове раднике. Реч је четворо новозапослених, којима ће у прво време помагати искусни месари из Пожаревца.

– „УНИОН МЗ“ д.о.о. као друштвено одговорна фирма, у складу са својим капацитетима и њиховом ширењу, усклађује и број запослених. Тако је и код отварања овог објекта. – истиче финансијски директор Микица Миленковић – Имајући у виду специфичност подручја и неопходност свакодневне комуникације и снабдевања свежим производима, имамо у виду запошљавање још неколицине радника који ће проћи стручну обуку.

Запослени са директором
Запослени са директором

КућА меса у Панчеву је још један у низу значајних пословних потеза Предузећа „УНИОН МЗ“ које обележава четврт века успешног пословања и рада. Како смо сазнали приликом отварања, објекат који је за своје потребе преузео „УНИОН МЗ“ био је у веома лошем стању, тако да су последњих недеља учињени велики напори да се простор адаптира у савремени продајни простор са свом адекватном инфраструктуром која задовољава стандарде по којима ради предузеће „УНИОН МЗ“.

– Први контакти са купцима овог подручја били су прилика и за својеврсну презентацију, јер је отварању објекта присуствовао и један број наших технолога који су на лицу места сваком заинтересованом посетиоцу „Куће меса“ на лицу места могли да објасне како се одвија круг наше проиводње који не прелази границе самог Предузећа. – говори Звонко Миленковић, директор Предузећа „УНИОН МЗ“ д.о.о – Овде ни у ком случају не треба занемарити и чињеницу да наша производња чини спој традиције, савремених светских трендова, и на првом месту – захтеве и жеље потрошача.- закључује Миленковић.

Кућу меса“ у Панчеву пресецањем врпце уобичајним за ове прилике, отворили су најмађи и најстарији члан породице Миленковић – Милош и Звонко. Овим чином симболично је наглашена породична традиција успешног предузећа које обележава 25 година постојања. Објекат у Панчеву представља још један у низу оних који се налазе ван територије Браничевског округа, имајући у виду да се продавнице „УНИОН МЗ“-а налазе у Кладову, Крагујевцу и Београду, а да је ово први објекат у Јужном Банату. Иначе, овом приликом награђен је и први купац, док је “УНИОН МЗ“ за све потрошаче који су у суботу посетили објекат добили адекватне поклоне.